Visuel identitet – firmalogo

Firmalogo – visuel identitet med stor signalværdi

Et firmalogo er en væsentlig del af enhver virksomheds visuelle identitet. I mange tilfælde er det det første dine potentielle kunder præsenteres for, når de første gang står over for din virksomhed.

Det rette firmalogo-design kræver derfor et solidt forarbejde for at sikre, at logoet afspejler din virksomhed, har en stærk signalværdi og samtidig placerer sig solidt i hukommelsen på din målgruppe.

Et professionelt logodesign har mange fordele

En virksomheds logo er meget mere end bare et simpelt logo. Et logo er med til at definere virksomheden visuelt, positionere virksomheden og differentiere den i forhold til konkurrenterne.

På samme tid er logoet med til at brande virksomheden, så potentielle kunder og andre interessenter hurtigt genkender virksomheden og forbinder bestemte positive egenskaber med logoet.

Fordi din virksomhed fortjener det bedste

At samle alle disse elementer i ét enkelt logo er muligt, men kræver særlige kompetencer inden for grafisk design og virksomhedsforståelse. Med et visuelt design, der skabes i samarbejde med en professionel grafisk designer, er der mange fordele, som både din virksomhed og dine kunder vil nyde godt af.

Stor signalværdi

Virksomheden og dens identitet præsenteres endnu bedre

Effektiv branding

Markedsføring og branding, der står skarpt i kundernes hukommelse

Høj kvalitet

Gennemtænkt logodesign med udgangspunkt i virksomhedens identitet

Skab en stærk identitet med et nyt logo

Hos WhoDesign hjælper vi virksomheder med få skabt en stærk og gennemtænkt grafisk identitet. Vi har stor erfaring med at skabe gennemarbejdede virksomhedslogoer, og derfor lover vi også, at du får et logodesign i høj kvalitet, der præsenterer din virksomhed og står skarpt i målgruppens hukommelse.

Vores udgangspunkt for at skabe et firmalogo, der afspejler din virksomhed og skaber en bestemt signalværdi, er altid dine ønsker og din virksomheds identitet. På den måde når vi i fællesskab frem til den optimale løsning, når du skal have et nyt logo, der kendetegner din virksomhed bedst muligt.

Vi hjælper dig igennem hele processen ved at inspirere dig og bidrage med idéer til den grafiske identitet – fra de første tanker omkring dit logo til du modtager den færdige logopakke og stolt kan vise dit nye logo frem.

Kompetent hjælp og inspiration

Hos WhoDesign står vi altid klar til at hjælpe dig. Uanset om du har brug for logodesign af et nyt firmalogo, eller bare ønsker en rentegning eller opdatering af dit nuværende logo, så har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at hjælpe dig.

Top