Vælg en side

PRISER

Hos Whodesign går vi ind for klar kommunikation og klare aftaler. Derfor aftaler vi altid en fast pris før projektet startes, uanset projektet størrelse.

Vores timepris er 550 kr/timen, men vi giver gerne en samlet pris på en opgave, og sidder i med flere små opgaver, kan I købe timepakker a 10, 30 og 50 timer til en billigere timepris. Har i faste opgaver, er det også muligt at lave en fast månedspris.

Kaffe og indledende møder koster ingenting, og “taxameteret” kører selvfølgelig først når vi har en klar aftale om hvad der skal laves og hvad prisen er.

kontakt os endelig for en snak og et uforpligtende tilbud, det er helt gratis!

Alle priser er eksklusiv moms.

TIMEPAKKER

Nogle kunder har mange små løbende opgaver, her tilbyder vi tre forskellige pakker med henholdsvis 10, 30 og 50 timer i. Jo flere timer man køber, jo billigere bliver timeprisen.

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Samarbejdet med Whodesign har været yderst tilfredsstillende! Arbejdet i sin helhed er udført med stor kreativitet og professionalisme. 

Jeg skulle bruge et logo og fik ud over det forventede også et helt designoplæg, der har været med til at skabe virksomhedens visuelle identitet, og på trods af en meget stram tidsplan, så blev arbejdet udført til tiden. 

Katrine Laura Millar

Indehaver, Growing Pets

Vi har hos Fuglsang&Co ofte brugt Whodesign til strategisk sparring, rådgivning og udarbejdelse/design af marketingsmaterialer og materialer til vores workshops.

Whodesign levere altid høj kvalitet og til den aftalte tid. Står du og mangler en til at hjælpe dig med marketing eller grafisk design, vil jeg uden tøven anbefale at man kontakter whodesign

Christian Fuglsang

Indehaver/Chefkonsulent, Fuglsang&Co

Whodesign har virkelig hjulpet os!

Vi havde en meget specifik opgave angående logo og logo-elementer. Den opgave løste Whodesign til perfektion og mere til.
Vi har fået det fedeste logo og en fantastisk grafisk identitet. Det er arbejde af utrolig høj kvalitet!
Samarbejdet fungerede perfekt. Selv med få inspirationskilder og ideer at arbejde ud fra, vidste Whodesign præcis hvad vi havde i tankerne. De varmeste anbefalinger herfra!
Kristian Olsen

Kørestolsfodboldlandsholdet