Spørgsmål eller andet? - send os en besked!​

Den rigtige proces

Et godt samarbejde handler blandet om kemi, Match – både mellem os og jer, men også jeres udfordring og vores kompetencer – foventningsafstemning og tillid. Derfor har vi lavet en helt konkret proces der gerne skal skabe et fundament for et succesfuldt samarbejde

Et udsnit af vores kunder

Cases

Somera

Mama i made it

Rahbek Media

Et skarpt webdesign er alfa og omega for din webshop eller hjemmeside. Vi ved, hvad der virker – og når vi designer hjemmesider, gør vi det altid med fokus på brugernes adfærd og behov.

Er du kørt død i din branding/visuelle identitet/ hjemmeside/ webshop, indsæt-selv frustration? Hos Whodesign er vi altid friske på at give ekspert-sparring på netop dit projekt.
Uanset hvor og hvordan I sælger jeres ydelser/produkter er det en rigtig god ide at efterlade kunden med et skarpt budskab – så vi hjælper gerne jer det sidste stykke i mål.
Står I med etableringen af en virksomhed eller er tiden løbet fra din virksomheds visuelle DNA, så hjælper vi gerne med at skabe jeres visuelle identitet.
Har du en masse viden du gerne vil dele ud af til dine potentielle kunder, så kan en ebog evt være vejen frem for dig – vi hjælper der gerne løfte den visuelle udfordring.
Google Ads er en glimrende måde at pushe sit brand ud til sin målgruppe – har du evt opsat remarketing – så kan vi med animerede bannere samle leads til din virksomhed.

Vores proces

Uanset om du leder efter den helt store makeover af din visuelle tilstedeværelse, eller om du bare mangler lidt krymmel på toppen af kagen, er hjælpen nær hos WHO.

Whodesign Anders Søderberg ApS

CVR.Nr.: 40 18 95 64

Strandvejen 9, 1. sal, 
9000 Aalborg

Praktisk

Links

Kontakt os

Copyright 2022 © Whodesign Anders Søderberg ApS – Alle rettigheder forbeholdes

Skal vi tage en snak?

kontakt os for en snak – så kan vi se om der er kemi til at skabe succesfulde resultater sammen.