Hjemmesideanalyse der virker

Hjemmesideanalyse der giver synlig værdi

Mange kunder bruger kun få sekunder på at danne sig et indtryk af en hjemmeside, inden de beslutter sig for, om de vil blive på hjemmesiden eller forlade den. Med en god brugeroplevelse øges chancen markant for, at målgruppen vil synes godt om hjemmesiden, og dermed får virksomheden bag den i sidste ende også større værdi fra hjemmesiden og investeringen i den.

Med hjælp fra en professionel grafisk designer er det muligt at lave en gennemarbejdet hjemmesideanalyse og vurdere, hvordan vigtige grafiske elementer, der i fællesskab skaber en god brugeroplevelse, spiller sammen. Og det kan der være enorm værdi i.

Hjemmesideanalyse med stort udbytte

Der er mange fordele ved at lave en hjemmesideanalyse – både for brugerne, der besøger hjemmesiden og bør få den mest værdiskabende oplevelse som muligt, men selvfølgelig også for virksomhederne bag hjemmesiderne.

En god brugeroplevelse på en hjemmeside består af mange ting, men vigtige områder er især brugervenlighed, overskuelighed og et godt hjemmesidedesign, der understøtter hjemmesidens indhold, så brugerne får værdi fra deres besøg.

Brugervenlighed

Hjemmesiden skal skabe bedre forståelse af indholdet og større værdi

Overskuelighed

Det skal være nemt, hurtigt og problemfrit at finde det, man søger

Gennemtænkt design

Designet skal understøtte sidens indhold og formål samt virksomhedens brand

Det handler om brugeroplevelse

I bund og grund handler brugeroplevelse om at give målgruppen den bedst mulige oplevelse på hjemmesiden og guide dem imod det endelige mål (f.eks. et køb eller en anden brugerhandling). Det kan gøres på mange måder, men ofte er grafiske virkemidler og en gennemtænkt struktur med til at skabe en god brugeroplevelse.

Det vigtigste er at gøre hjemmesiden troværdig og skabe tillid til brugerne. Analyse af en hjemmeside, hvor fokus er på brugeroplevelse (UX-analyse) kan vurdere netop dette. Med denne hjemmesidenalyse er det også muligt at lave et redesign af en hjemmeside, så virksomheden får en mere troværdig og tillidsskabende hjemmeside.

UX-analyse skaber en bedre brugeroplevelse

Hos WhoDesign har vi stor erfaring med at vurdere samspillet mellem grafiske virkemidler og deres effekt på målgrupper. Vi har hjulpet mange virksomheder med at optimere deres hjemmesidedesign, så det grafiske udtryk gør det mere attraktivt for brugerne at bruge deres tid på hjemmesiden og i sidste ende fuldføre virksomhedens formål med hjemmesiden.

Med en UX-analyse kan vi hjælpe din virksomhed med at sikre, at dens hjemmeside formår at skabe en god brugeroplevelse, der har brugerens behov i fokus og skaber værdi for dem.

Kompetent hjælp til analyse af hjemmeside

Hvis din virksomheds målgruppe skal bruge længst mulig tid på virksomhedens hjemmeside og i sidste ende udføre de handlinger, som virksomheden håber på, f.eks. køb eller andre brugerhandlinger, så er en god brugeroplevelse et krav.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med hjemmesideanalyse og UX-analyse, så du ved, at din virksomheds hjemmeside er optimeret og dermed skaber den bedst mulige brugeroplevelse for målgruppen.

Top