App design der virker

App-design der gør din apps indhold endnu bedre

Den teknologiske udvikling stormer fremad, og vi bruger vores mobiltelefon og tablet, som aldrig før. Inden for de seneste år har der især været en enorm stigning i udvikling af apps og vores brug af apps – derfor findes der i dag også apps til stort set alt, hvad man kan forestille sig.

Har man som virksomhed et ønske om, at ens app ikke forsvinder i mængden af de tusindvis af apps, der lanceres hver dag, og samtidig vil have effekten af indholdet forstærket, er et godt og solidt design af appen derfor en absolut nødvendighed.

Godt design betyder meget

Et godt app-design er vigtigt af mange grunde. Hvis ikke designet er gennemtænkt og i høj kvalitet, vil investeringen i udviklingen af en app, næsten være så godt som spildt. Det er nemlig de færreste brugere, der vil bruge en app med et dårligt design, uanset hvor godt appens indhold og funktionalitet er.

Effektiv magneteffekt

Nemmere at tiltrække nye brugere og fastholde de nuværende

Bedre funktionalitet

Gennemtænkt design gør appen nemmere og bedre at bruge

Optimering af formål

Et godt design gør appen mere effektiv i forhold til dens hovedformål

Giv din App gennemslagskraft med design

Udover disse fordele kan et gennemtænkt app-design også være med til at optimere en virksomheds arbejdsgange eller gøre købsprocesser nemmere for virksomhedens kunder.

I sidste ende kan udvikling af en app med brugbart indhold og et godt design være med til at skabe mere værdi for virksomheden og dens brugere.

Vi skaber design, der tiltrækker og fastholder brugere

Hos WhoDesign har vi erfaring med at designe apps i høj grafisk kvalitet, hvilket giver din app endnu større gennemslagskraft, når den lanceres. Vi tilbyder også redesign af apps, så det visuelle design bliver endnu skarpere.

Med et godt design bliver appens indhold også endnu mere brugbart og værdifuldt, så potentielle og nuværende brugere får en positiv opfattelse af appen og virksomheden bag.

Vi sikrer samtidig, at designet i appen stemmer overens med virksomhedens brand og identitet, hvilket både optimerer appen i forhold til dens primære formål, men også så appen er med til at brande virksomheden og skabe en rød tråd i forhold til den visuelle identitet.

Få et uforpligtende tilbud på et skarpt

Har du allerede en app, eller går du med tanker om udvikle en app, men mangler en professionel grafiker til at designe din apps endelige design, så hjælper vi gerne med både inspiration og udformning af designet.

I sidste ende ønsker vi at hjælpe dig bedst muligt, så din app får et gennemarbejdet design, der afspejler den højest mulige kvalitet og skaber værdi for brugerne.

Top